SLAVOIU TUDOR-MIHAI

Numele meu este Slavoiu Tudor si sunt un antrenor personal cu experienta in kickboxing si fitness. Absolvent al Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport, sunt mandru sa pot spune ca practic kickboxing-ul de 7 ani, timp in care am obtinut centura neagra si am castigat multiple medalii la campionate si cupe nationale si internationale.Pe langa aceste realizari, am obtinut si diploma de instructor in cadrul cursului de formare profesionala sustinut de Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport. Ca antrenor personal si antrenor al grupelor de kickboxing, imi place sa impartasesc pasiunea mea pentru sport si sa ajut oamenii sa-si atinga obiectivele de fitness si performanta. Cu abordarea mea personalizata si expertiza in kickboxing si fitness, ma concentrez pe imbunatatirea capacitatiilor fizice si dezvoltarea abilitatilor tehnice ale clientilor mei. Sunt dedicat si motivat sa ajut oamenii sa-si atinga obiectivele lor de fitness si sa devina cea mai buna versiune a lor insisi

 

 

 

 

CHIRITA LARISA

Numele meu este Larisa . Pasiunea pentru sport am indragit-o la varsta de 5 ani,cand am pasit pentru prima data intr-o sala de arte martiale (karate). Am devenit sportiv de performanta inca activ si am hotarat sa predau mai departe cunostintele dobandite in sala de karate . Sunt absolventa a Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport ,avand specializarea natatie si karate . Pasiunea pentru fitness am descoperit-o in facultate, si am hotarat sa fac un curs de specializare la ABC FITNESS BUCURESTI. Ca si antrenor personal ma implic foarte mult in ceea ce fac , imi place sa am o relatie deschis cu , clientii mei , si imi place sa vad zambetul pe buze ,atat la venire , in timpul antrenamentelor dar si la plecare. Va astept sa ne antrenam impreuna !

 

 

GROS BOGDAN 

Gros Bogdan este un personal trainer cu experiență, specializat în instruirea și motivarea oamenilor să își îmbunătățească nivelul de fitness și să atingă obiectivele lor de sănătate. Absolvent al cursului „Instructor Fitness si Antrenor Personal” acreditat de către Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport. Bogdan a dobândit cunoștințe teoretice și practice solide în domeniul fitness-ului și antrenamentului personal. Prin propriile eforturi și dedicare, a obținut rezultate notabile în competiții de culturism și a fost selecționat pentru a fi inclus în lista celor mai buni antrenori din țară de către revista Men’s Health. Bogdan este pasionat de viața sănătoasă și încurajează clienții săi să își dezvolte obiceiuri sănătoase și să își atingă obiectivele prin efort și disciplină.