Antrenorii joacă un rol crucial în domeniul sportului și al sănătății, oferind ghidare, motivație și expertiză pentru a ajuta oamenii să-și atingă obiectivele și să-și îmbunătățească starea de sănătate. Acești profesioniști pasionați sunt specializați în diferite domenii și sunt instruiți să ofere instruire adecvată și personalizată în funcție de nevoile și dorințele fiecărui individ.

Mai jos o să vă  prezentăm antrenorii din cadrul Timex Fitness Club:

SLAVOIU TUDOR-MIHAI –  Personal Trainer și antrenor Kickboxing

Numele meu este Slavoiu Tudor si sunt un antrenor personal cu experienta in kickboxing si fitness. Absolvent al Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport, sunt mandru sa pot spune ca practic kickboxing-ul de 7 ani, timp in care am obtinut centura neagra si am castigat multiple medalii la campionate si cupe nationale si internationale.Pe langa aceste realizari, am obtinut si diploma de instructor in cadrul cursului de formare profesionala sustinut de Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport. Ca antrenor personal si antrenor al grupelor de kickboxing, imi place sa impartasesc pasiunea mea pentru sport si sa ajut oamenii sa-si atinga obiectivele de fitness si performanta. Cu abordarea mea personalizata si expertiza in kickboxing si fitness, ma concentrez pe imbunatatirea capacitatiilor fizice si dezvoltarea abilitatilor tehnice ale clientilor mei. Sunt dedicat si motivat sa ajut oamenii sa-si atinga obiectivele lor de fitness si sa devina cea mai buna versiune a lor insisi

 

 

 

 

CHIRITA LARISA- Personal Trainer si antrenoare Karate

Numele meu este Larisa . Pasiunea pentru sport am indragit-o la varsta de 5 ani,cand am pasit pentru prima data intr-o sala de arte martiale (karate). Am devenit sportiv de performanta inca activ si am hotarat sa predau mai departe cunostintele dobandite in sala de karate . Sunt absolventa a Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport ,avand specializarea natatie si karate . Pasiunea pentru fitness am descoperit-o in facultate, si am hotarat sa fac un curs de specializare la ABC FITNESS BUCURESTI. Ca si antrenor personal ma implic foarte mult in ceea ce fac , imi place sa am o relatie deschis cu , clientii mei , si imi place sa vad zambetul pe buze ,atat la venire , in timpul antrenamentelor dar si la plecare. Va astept sa ne antrenam impreuna !

 

 

GROS BOGDAN- Personal Trainer

Gros Bogdan este un personal trainer cu experiență, specializat în instruirea și motivarea oamenilor să își îmbunătățească nivelul de fitness și să atingă obiectivele lor de sănătate. Absolvent al cursului „Instructor Fitness si Antrenor Personal” acreditat de către Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport. Bogdan a dobândit cunoștințe teoretice și practice solide în domeniul fitness-ului și antrenamentului personal. Prin propriile eforturi și dedicare, a obținut rezultate notabile în competiții de culturism și a fost selecționat pentru a fi inclus în lista celor mai buni antrenori din țară de către revista Men’s Health. Bogdan este pasionat de viața sănătoasă și încurajează clienții săi să își dezvolte obiceiuri sănătoase și să își atingă obiectivele prin efort și disciplină.

 

 

Voidoc Paula Marina- Antrenoare Balet, Dans Modern si Dans Adulti

  Voidoc Paula-Marina, 22 de ani, este o absolventă a Colegiului Național de artă „George Apostu” Bacău, specializată în coregrafie. Este studentă la UNATC, tot în domeniul coregrafiei, și a colaborat cu numeroși artiști din industrie, inclusiv Alb&Negru, Delia, Antonia, Alex Velea și alții. De 3 ani, este instructor de dans la Timex Fitness Club, unde lucrează cu grupe de copii și adulți. Pregătește copiii nu doar pentru mișcare și sănătate, ci și pentru o carieră în dans, televiziune și concerte.

 

 

Constantin Beatrice – Antrenoare Aerobic Mix

Constantin Beatrice este o persoană dinamică, optimistă și plină de energie, care a avut o legătură strânsă cu gimnastica și dansul încă de la o vârstă fragedă. Ea este absolventă a Facultății de Educație Fizică și Sport de la Universitatea Ecologică București, specializându-se în gimnastică. Cu o experiență de 8 ani în corpul de balet al Teatrului de Revistă Constantin Tănase, Beatrice își dedică acum timpul și energia pentru a ajuta oamenii să-și atingă obiectivele fizice și să adopte un stil de viață activ și sănătos. Prin implicarea sa în domeniul fitness-ului, îi motivează pe alții să ducă o viață plină de vitalitate și sănătate pe termen lung.

 

 

Dogaru Ana Maria – Antrenoare Street Dance

Dogaru Ana Maria  este antrenoare de Street Dance și studentă la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport. A descoperit pasiunea pentru Street Dance la vârsta de 7 ani, deși a practicat dansul sportiv încă de la 4 ani și jumătate. Pentru ea, dansul este o formă de exprimare a simțurilor, o terapie care o ajută să se descarce și să se încarce energetic. Cu abilități și cunoștințe solide în Street Dance, Ana Maria se dedică instruirii și inspirării elevilor săi să descopere frumusețea și puterea dansului.

 

 

Peța Camelia Gabriela – Instructor Pilates

Camelia  este absolventă a Universității Spiru Haret, facultatea de Educație fizică și sport, specializarea kinetoterapie și motricitate specială. Este o fire sportivă încă din copilărie, a practicat volei timp de 8 ani, este pasionată de fitness din anul 2017, și instructor de aerobic-fitness și pilates din anul 2019 la Timex Fitness Club. Își practică meseria cu pasiune, iar satisfacția maximă este atunci când oamenii cu care lucrează sunt mulțumiți de rezultate.